Stroomuitval

24-uurs storingsdienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoed

Stoppenkast werkzaamheden

Wij helpen u bij alle stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluitingen

Wij lossen uw storing of kortsluiting snel op

Specialist van alle elektra

Beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

wij zijn 24/7 bereikbaar

015-2030017

Stroomuitval in Delft verhelpen

Het is altijd lastig om zonder stroom te komen zitten. Tegenwoordig gebruiken we in bijna alle facetten van ons leven elektrische apparaten en dit blijft voor het grootste deel onopgemerkt totdat we opeens zonder stroom komen te zitten. Om een stroomuitval in Delft te verhelpen hebben we een aantal tips en een stappenplan opgesteld om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer de beschikking over stroom kunt krijgen. Als u deze stappen goed doorneemt dan weet u de volgende keer wat u moet doen in geval van een stroomuitval. Immers kunt u het niet meer nalezen zonder stroom en internet.

Stappenplan

Het eerste wat we willen vaststellen bij stroomuitval is of het hier om een landelijke of lokale storing gaat. Kijk daarom uit het raam of de lantaarnpalen nog branden of dat het licht bij de buren nog aan is. U kunt zelfs met het landelijke storingsnummer 0800-0909 bellen om dit te verifiëren. Is er geen sprake van een landelijke storing, check dan in de meterkast of er sprake is geweest van een kortsluiting en er een stop uit de stoppenkast is gesprongen. Bij moderne groepenkasten is er overigens geen sprake meer van stoppen maar van schakelaars die simpelweg weer terug omgezet kunnen worden. Was dit het geval, probeer dan ook te doorgronden waardoor de kortsluiting is ontstaan. Kunt u het probleem van de stroomuitval nog altijd niet achterhalen dan is het tijd om een elektricien in te schakelen om het probleem voor u te verhelpen. U kunt hiervoor 24/7 met ons contact opnemen.

Stroomvoorziening herstellen

Na een stroomuitval de stroomvoorziening herstellen is niet altijd even gemakkelijk. In zo’n situatie kunt u allereerst de uit de meterkast gesprongen stop proberen te vervangen. Met het vervangen van de gesprongen stop kan het probleem verholpen zijn. Mocht de stroomstoring blijven voortduren, dan kunt u achterhalen of er sprake is van een kortsluiting in een van uw elektrische apparaten. Dit doet u door alle elektrische apparatuur uit het stopcontact te halen, de stop in de meterkast te vervangen en de apparaten vervolgens opnieuw in te schakelen. Op het moment dat de stop uit de meterkast springt, heeft u de bron van de stroomstoring gevonden.

Mocht het herstel van de stroomvoorziening niet gelukt zijn, dan kunt u op onze hulp rekenen. Schakel onze spoedservice in, om ook op de late avond en in het weekend geholpen te kunnen worden. Zo voorkomt u dat u een lange tijd zonder stroom komt te zitten.

Stroomuitval Delft
Call Now Button