24/7 Storingsdienst

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

24/7 Storingsdienst in Delft voor elk moment van de dag

U bent net een spannende voetbalwedstrijd aan het kijken. Er wordt bijna gescoord en dan valt de stroom opeens uit. Dit gebeurt helaas weleens, maar vaak op momenten dat u het niet had verwacht. Wij weten hoe vervelend het is als u geen stroom heeft. Daarom is 24/7 storingsdienst in Delft beschikbaar en staan wij u graag zo snel mogelijk tot dienst.

24/7 Storingsdienst in Delft dag en nacht bereikbaar

Tegenwoordig zijn we erg afhankelijk van stroom. Het is namelijk vervelend als u ‘s nachts opstaat en het licht doet het niet, zodat u in het donker naar het toilet moet gaan. Niet iedereen is hier namelijk op voorbereid, want niet iedereen heeft een zaklamp op zijn nachtkastje liggen. Of misschien werkt u juist met computers en is het belangrijk voor uw werk dat uw computer dag en nacht aan blijft staan. Daarom kan een stroomstoring erg vervelend zijn en is het belangrijk dat u onmiddellijk en op elk tijdstip van de dag hulp kunt krijgen. De 24/7 storingsdienst in Delft kunt u op elk moment van de dag of nacht bellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk voor uw deur staan en uw probleem oplossen. De 24/7 storingsdienst in Delft bestaat uit een team van opgeleide vakmensen die precies weten hoe ze uw stroomstoring kunnen oplossen.

Ook al is het midden in de nacht, u kunt 24/7 de elektricien in Delft bellen. Ook al regent het pijpenstelen en onweert het heftig, wij komen graag zo snel mogelijk langs om uw kortsluitingen of stroomstoringen te verhelpen.

Veel voorkomende oorzaken van elektrostoringen

Elektrostoringen kunnen in tal van verschillende vormen voorkomen binnen uw woning. Zo kunt u te maken krijgen met een kortsluiting, wat resulteert in een stroomstoring in huis. In veel gevallen hebben woningbezitters geen idee hoe zo’n kortsluiting ontstaat. Of nog beter, hoe ze deze hadden kunnen voorkomen. Vaak wordt een elektrostoring namelijk veroorzaakt door een oud elektrisch apparaat, zoals een oude waterkoker of een oud koffiezetapparaat. De elektrakabels in deze apparatuur raakt door de jaren heen versleten, waardoor de kans op een elektrostoring toeneemt.

Ook kan een elektrostoring worden veroorzaakt door een overbelasting van het stroomnet in huis. In dit geval wordt er bijvoorbeeld een grootstroomverbruiker op een bestaande groep aangesloten. De groep kan in zo’n geval niet voldoende stroom aanleveren, waardoor deze overbelast raakt. Het uitbreiden van de meterkast is in zo’n geval noodzakelijk om verdere stroomstoringen in de toekomst te voorkomen. Verstandiger is het om de meterkast vooraf uit te laten breiden met een extra groep.

24/7 storingsdienst Delft
Call Now Button