FAQ

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

Perry’s Elektrotechniek kan nagenoeg alle werkzaamheden met betrekking tot elektra in uw woning of bedrijfspand uitvoeren. Om te beginnen legt onze elektricien in Delft graag alle elektra in uw pand aan. Denk hierbij aan stopcontacten, maar ook aan lichtschakelaars en de bedrading. Verder bieden wij u graag de helpende hand bij werkzaamheden aan uw groepenkast. Onze elektriciens kunnen uw groepenkast vervangen, maar ook uitbreiden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in onderhoud van elektra en elektrische installaties, defecte elektra repareren en storingen of kortsluiting verhelpen. Heeft u direct een elektricien van Perry’s Elektrotechniek nodig? Doe dan een beroep op onze storingsdienst.

Wanneer u op zoek bent naar een elektricien in Delft, bent u bij Perry’s Elektrotechniek aan het juiste adres. Onze professionals bezoeken dag in dag uit meerdere adressen in deze plaats om allerlei werkzaamheden te verrichten. Wij beperken ons overigens niet tot Delft zelf. Woont u in de (directe) omgeving van Delft? Dan is Perry’s Elektrotechniek u ook graag van dienst. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Twijfelt u of u in ons werkgebied woont? Bel dan even met één van onze medewerkers. Op basis van uw woonplaats bepalen wij of onze professionals iets voor u kunnen betekenen.

Indien u contact opneemt met Perry’s Elektrotechniek, staat er binnen de kortste keren een elektricien in Delft bij u op de stoep. Dit is zeker het geval wanneer er spoed bij komt kijken. Hierbij kunt u denken aan kortsluiting of een defect in of aan uw elektrische installatie. U doet in dat geval een beroep op onze storingsdienst. Deze is 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar voor spoedgevallen. Betreft het geen spoedgeval of twijfelt u? Bel dan met onze elektricien in Delft. Wij horen uw probleem aan en bepalen of direct handelen noodzakelijk is. Indien dit niet het geval is, prikken wij direct een datum waarop er een elektricien bij u langskomt.

Kortsluiting is een probleem waar menig inwoner van Delft zo nu en dan mee te maken krijgt. Als gevolg van kortsluiting kunt u één of meerdere elektrische apparaten niet meer gebruiken. Indien het probleem in de installatie zelf zit, is de stroom in een pand mogelijk compleet weggevallen. U kunt zelf zoek gaan naar de oorzaak van kortsluiting. Veel mensen weten alleen niet hoe zij dit aan moeten pakken. Wanneer dit ook voor u geldt, doet u een beroep op Perry’s Elektrotechniek. Onze elektricien in Delft heeft het probleem binnen de kortste keren achterhaald. Wij treden direct handelend op, zodat u niet langer bang hoeft te zijn voor gevaarlijke situaties, zoals brand.

Water en elektra is geen gelukkige combinatie. Wanneer er water in de elektra belandt, zorgt dit vaak voor kortsluiting. Dit hoeft overigens niet altijd het geval te zijn. Indien er slechts een kleine hoeveelheid water over uw contactdoos is gevallen, is er mogelijk niets aan de hand. Het is wel belangrijk dat u direct de stekker van het verlengsnoer uit het stopcontact trekt. Zodoende voorkomt u dat er alsnog kortsluiting ontstaat. Droog de contactdoos goed af en gebruik deze pas weer wanneer hij volledig droog is. De snelste manier om uw contactdoos te laten drogen, is door deze op de kop te leggen. In dat geval kan het water er makkelijk uitlopen.

Elektromonteur Delft

Onze elektromonteur helpt graag met:

  • Installeren van bedrading en elektra.
  • Controle en onderhoud van installaties.
  • Defecte elektra repareren.
  • Verhelpen storingen of kortsluiting.
  • Groepenkast klussen.
Call Now Button