Groepenkast aansluiten

24-uurs storingsdienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoed

Stoppenkast werkzaamheden

Wij helpen u bij alle stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluitingen

Wij lossen uw storing of kortsluiting snel op

Specialist van alle elektra

Beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

wij zijn 24/7 bereikbaar

015-2030017

Groepenkast laten aansluiten in Delft

Het aansluiten van een groepenkast is iets dat vaak al bij de bouw van een woning wordt gedaan. Een groepenkast wordt nooit zomaar, zonder dat ‘ie wordt aangesloten, opgeleverd tenzij daar uiteraard expliciet om wordt gevraagd. Het aansluiten van een groepenkast is een vrij specialistische klus. Het komt behoorlijk nauw om de groepenkast op de juiste manier aan te sluiten. Niet alleen moet het op de juiste wijze gebeuren; er moeten ook nog eens de juiste materialen worden gebruikt. Wanneer dit niet wordt gedaan is er kans dat het groepenkast aansluiten in Delft helemaal mis gaat en er kortsluiting of zelfs brand ontstaat!

Door een elektricien

Een elektricien draait zijn of haar hand niet om voor het aansluiten van een groepenkast. Je kunt daarom beter deze klus gewoon uitbesteden aan een ervaren elektricien. Natuurlijk zou je het eventueel zelf kunnen doen, maar dat is alleen aan te raden als je echt veel ervaring met dergelijke klussen hebt. Een foutje zit immers in een klein hoekje en bij groepenkasten, waar vaak veel elektriciteit met een hoge stroomsterkte doorheen gaat, kan een klein foutje grote gevolgen hebben!

Je vindt een elektricien in de buurt door bij vrienden en bekenden na te vragen of ze ervaringen hebben met een goede elektricien. Wanneer dit niet het geval is, zou je je tot het internet kunnen wenden. Vaak zijn er in elke stad of dorp al tientallen elektriciens te vinden, inclusief ervaringen van voorgaande klanten.

Voordelen van een nieuwe groepenkast

Een nieuwe groepenkast in huis laten monteren kan verschillende voordelen hebben. Zo zal de groepenkast bij een verandering hiervan, aan de laatste richtlijnen en veiligheidseisen moeten voldoen. Dit kan betekenen dat uw huidige groepenkast ingrijpend moet worden veranderd. Vaak zijn groepenkasten al vele jaren oud, waardoor deze niet meer aan de laatste richtlijnen voldoen. In zo’n geval kan het verstandiger en voordeliger zijn, om de bestaande groepenkast te laten vervangen voor een geheel nieuwe groepenkast. Zo weet u zeker dat de groepenkast aan de laatste richtlijnen voldoet.

Ook bij het gebruik van grootstroomverbruikers in huis kan het uitbreiden of plaatsen van een nieuwe groep noodzakelijk zijn. Een grootstroomverbruiker op een bestaande groep in de groepenkast aansluiten kan een nare stroomstoring tot gevolg hebben. Een stroomstoring is in dit geval het gevolg van een overbelasting van deze groep. Voor het aansluiten van een nieuwe groepenkast kunt u op de hulp van onze professionele elektriciens rekenen.

Groepenkast uitbreiden Delft
Call Now Button