Elektra aanleggen

24-uurs storingsdienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoed

Stoppenkast werkzaamheden

Wij helpen u bij alle stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluitingen

Wij lossen uw storing of kortsluiting snel op

Specialist van alle elektra

Beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

wij zijn 24/7 bereikbaar

015-2030017

Elektra laten aanleggen door een professional in Delft

Wanneer u thuis of op de zaak gaat verbouwen, kan het zo zijn dat er elektra moet worden aangelegd. Ga hier nooit zelf mee aan de slag, maar laat dit over een professional. Wij kunnen voor u elektra aanleggen in Delft en omgeving. Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat een opdracht altijd tot een goed einde wordt gebracht.

Elektra laten aanleggen in Delft voor een prima prijs

In oudere huizen kan het zo zijn dat er te weinig stopcontacten zijn voor de huidige vraag aan stroombronnen. Er zijn steeds meer apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en andere apparaten die vaak opgeladen moeten worden. Wanneer u extra stroombronnen heeft, gaat dit een stuk eenvoudiger. U kunt dan meerdere apparaten in het stopcontact stoppen.

Ook bij een stroomstoring of kortsluiting kunt u ons bereiken. Wij komen snel bij u langs om het probleem op te lossen. Onze klantvriendelijke benadering zorgt al jaren voor een brede en tevreden klantenkring. Na een afspraak komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken samen met u een plan van aanpak als het gaat om het aanleggen van nieuwe elektra. In noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar. Als u in Delft woont zijn wij in no-time bij u. U hoeft nooit lang in een koud en onverlicht huis of kantoorpand te zitten na een stroomstoring. Onze vakmensen lossen het probleem vakkundig en accuraat op. Voor het aanleggen van elektra in Delft kunt u telefonisch een afspraak met ons maken. Wij hebben een 24 uurs service.

Soorten elektra die we voor u kunnen aanleggen

Elektra aanleggen in huis kan in verschillende vormen. Standaard wordt uw woning van een 1-fase-aansluiting voorzien, waarmee u voldoende stroom aangevoerd krijgt voor het gebruik van normale elektrische apparaten. Er zijn echter ook zogenaamde grootstroomverbruikers. Denk aan een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi in de tuin. Bij het gebruik van deze apparaten volstaat een 1-fase-aansluiting niet langer. Verstandiger is het in zo’n geval om voor een 3-fase-aansluiting te kiezen. Het aanleggen van deze vorm van elektra dient u door een professionele elektricien te laten doen. Zelf een 3-fase-aansluiting is gevaarlijk en daarbij niet toegestaan.

Op het moment dat de 1- of 3-fase-aansluiting in uw woning geplaatst is, zal onze elektricien de aansluitpunten voor uw stopcontacten en verlichting installeren. U kunt de verlichting vervolgens zelf op de lichtaansluitpunten aansluiten. Ook kunt u ervoor kiezen om dit aan onze vakmensen over te laten. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

De elektra zelf aanleggen

Natuurlijk, het kan prijstechnisch interessant om zelf verlichting aan te leggen. En dan hebben we het niet over het ophangen van een standaardlampje of over het verwisselen van een spotje. Nee, we hebben het over the full monty, over het trekken van stroomkabels en het monteren van de juiste schakelaars. Over bedrading, die misschien wel in de muur gefreesd moet worden, maar toch op zijn minst weggewerkt moet worden.

Bij het aanleggen van verlichting kun je in die zin alle kanten op. En we snappen wel dat u daarvoor niet altijd zin hebt om een elektricien te vragen. Want zeg nou zelf: wat geeft er meer voldoening dan zelf een goede week klussen en de verlichting zo aanleggen dat u daar jaren plezier van hebt? En waarschijnlijk bent u er meer dan genoeg voor gewaarschuwd, door vrienden, vrouw of ouders: wees voorzichtig en stel veiligheid voorop. Alleen op die manier kunt u zowel op de korte als op de lange termijn genieten van alle veiligheid die u, uzelf maar kunt wensen.

Om twee redenen. U wilt absoluut niet zelf slachtoffer worden van een elektrische schok, doordat u even was vergeten te checken of er spanning op de lijn stond. En ten tweede: u wilt niet dat uw ondeugdelijke constructie er straks de oorzaak van is dat het huis afbrandt doordat er kortsluiting ontstaat. Zorg er dus voor dat u veiligheid altijd voorop hebt staan bij het klussen. Wees voorzichtig, werk uitgerust en denk na over de consequenties van wat u doet. Dan komt het zeker goed!

Heeft u na het lezen van dit allemaal het idee dat u het niet zelf kunt of niet zelf wilt? Dan kunt u natuurlijk de elektricien in Delft inschakelen. Onze elektriciens komen zo snel mogelijk bij u langs om uw elektra aan te leggen op een veilige en snelle manier. Dit kost u minder moeite en het wordt gegarandeerd goed gedaan. Neem dus meteen contact met ons op als u uw elektra wilt laten aanleggen!

Elektra aanleggen Delft
Call Now Button