Elektra aanleggen

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

Elektra laten aanleggen door een professional in Delft

Wanneer u thuis of op de zaak gaat verbouwen, kan het zo zijn dat er elektra moet worden aangelegd. Ga hier nooit zelf mee aan de slag, maar laat dit over een professional. Wij kunnen voor u elektra aanleggen in Delft en omgeving. Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat een opdracht altijd tot een goed einde wordt gebracht.

Elektra laten aanleggen in Delft voor een prima prijs

In oudere huizen kan het zo zijn dat er te weinig stopcontacten zijn voor de huidige vraag aan stroombronnen. Er zijn steeds meer apparaten zoals laptops, tablets, smartphones en andere apparaten die vaak opgeladen moeten worden. Wanneer u extra stroombronnen heeft, gaat dit een stuk eenvoudiger. U kunt dan meerdere apparaten in het stopcontact stoppen.

Ook bij een stroomstoring of kortsluiting kunt u ons bereiken. Wij komen snel bij u langs om het probleem op te lossen. Onze klantvriendelijke benadering zorgt al jaren voor een brede en tevreden klantenkring. Na een afspraak komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken samen met u een plan van aanpak als het gaat om het aanleggen van nieuwe elektra. In noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar. Als u in Delft woont zijn wij in no-time bij u. U hoeft nooit lang in een koud en onverlicht huis of kantoorpand te zitten na een stroomstoring. Onze vakmensen lossen het probleem vakkundig en accuraat op. Voor het aanleggen van elektra in Delft kunt u telefonisch een afspraak met ons maken. Wij hebben een 24 uurs service.

Soorten elektra die we voor u kunnen aanleggen

Elektra aanleggen in huis kan in verschillende vormen. Standaard wordt uw woning van een 1-fase-aansluiting voorzien, waarmee u voldoende stroom aangevoerd krijgt voor het gebruik van normale elektrische apparaten. Er zijn echter ook zogenaamde grootstroomverbruikers. Denk aan een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi in de tuin. Bij het gebruik van deze apparaten volstaat een 1-fase-aansluiting niet langer. Verstandiger is het in zo’n geval om voor een 3-fase-aansluiting te kiezen. Het aanleggen van deze vorm van elektra dient u door een professionele elektricien te laten doen. Zelf een 3-fase-aansluiting is gevaarlijk en daarbij niet toegestaan.

Op het moment dat de 1- of 3-fase-aansluiting in uw woning geplaatst is, zal onze elektricien de aansluitpunten voor uw stopcontacten en verlichting installeren. U kunt de verlichting vervolgens zelf op de lichtaansluitpunten aansluiten. Ook kunt u ervoor kiezen om dit aan onze vakmensen over te laten. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Elektra aanleggen Delft