Kortsluiting

24-uurs storingsdienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoed

Stoppenkast werkzaamheden

Wij helpen u bij alle stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluitingen

Wij lossen uw storing of kortsluiting snel op

Specialist van alle elektra

Beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

wij zijn 24/7 bereikbaar

015-2030017

Kortsluiting in Delft? Wij lossen het voor u op!

Een kortsluiting vormt voor veel woningbezitters een grote ergernis. Dit is niet voor niets, want een kortsluiting kan nare consequenties hebben. Wist u bijvoorbeeld dat een kortsluiting een brand in huis kan veroorzaken? Daarbij gaat een kortsluiting gepaard met een stroomstoring in huis. Bij een dergelijke stroomstoring lost het vervangen van de uit de meterkast gesprongen stop vanzelfsprekend niets op. Heeft u met een kortsluiting in Delft te maken? Schakel in dat geval onze elektricien in voor hulp! Wij komen zo snel mogelijk bij u aan de deur om de elektra-problemen voor u te verhelpen.

Het ontstaan van een kortsluiting in Delft

Vaak is een kortsluiting in Delft het gevolg van de binnenzijden van twee elektrakabels die elkaar raken. Op het moment dat de binnenzijden met elkaar in contact komen, ontstaat er een grote hoeveelheid stroom. De meterkast kan dit niet aan, waardoor de stop uit de groepenkast springt. Bij het ontstaan van die grote hoeveelheid stroom kunnen vonken ontwikkeld worden. Die vonken vormen een risico, omdat ze brand kunnen veroorzaken als ze met brandbare materialen in aanraking komen. Denk bijvoorbeeld aan het isolatiemateriaal tussen uw muren.

Een kortsluiting komt vanzelfsprekend niet alleen tussen uw muren voor. Ook kan een kortsluiting in Delft ontstaan in oude elektrische apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een oud koffiezetapparaat of een oude waterkoker. Niet voor niets raden onze elektriciens consumenten sterk aan om deze apparaten regelmatig te vervangen. Zo wordt de kans op een kortsluiting in Delft aanzienlijk kleiner!

Een kortsluiting met spoed verhelpen

In veel gevallen blijkt het erg lastig om een kortsluiting zelf op te lossen. U kunt allereerst de uit de meterkast gesprongen stop vervangen. Als dit geen effect heeft kunt u alle elektrische apparaten uit het stopcontact halen. Stop deze stuk voor stuk terug, om te kijken of een van deze apparaten de bron van de kortsluiting vormt. Heeft u de oorzaak van de kortsluiting in uw woning in Delft nog steeds niet gevonden? Schakel in dat geval onze spoedelektricien in.

Onze spoedelektricien staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om hulp te bieden. Over het algemeen lukt het ons om binnen dertig minuten bij u te zijn om de kortsluiting in Delft voor u te verhelpen. Ook op de late avond en in de weekenden kunt u op de spoedelektricien van ons installatiebedrijf rekenen. Zo zit u nooit lang zonder stroom in huis!

Kortsluiting Delft
Call Now Button