Groepenkast uitbreiden

24-uurs storingsdienst

Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoed

Stoppenkast werkzaamheden

Wij helpen u bij alle stoppenkast werkzaamheden

Storingen en kortsluitingen

Wij lossen uw storing of kortsluiting snel op

Specialist van alle elektra

Beschikbaar voor al uw elektra werkzaamheden

  • 24-uurs storingsdienst
  • Stoppenkast werkzaamheden
  • Storingen en kortsluiting
  • Specialist van alle elektra

wij zijn 24/7 bereikbaar

015-2030017

Groepenkast uitbreiden in Delft voorkomt vervelende ongelukken

Misschien heeft u problemen met uw apparatuur, heeft u vaak last van kortsluiting of bent u aan het verbouwen? Dan is het verstandig om uw groepenkast uit te breiden! U kunt dan namelijk meer apparaten (tegelijk) aansluiten en gebruiken. Als uw huis gebouwd is in de jaren zeventig of eerder, is het uitbreiden van de groepenkast zeker verstandig. (Oudere huizen hebben vaak geen aardlekschakelaar. Dit zorgt voor onveilige situaties.) Maar ook bij nieuwere huizen kan een extra groep van pas komen. Het uitbreiden van de groepenkast is onder andere verstandig wanneer:

  • Er kortsluiting ontstaat wanneer u meerdere apparaten tegelijk gebruikt.
  • U zonne-energie gaat opwekken.
  • Uw oude groepenkast 30 jaar of ouder is.
  • U gaat koken op inductie (u heeft dan vaak een 3-fasengroepenkast nodig).
  • U nieuw witgoed heeft aangeschaft (apparaten met een vermogen van 2.000 watt + hebben vaak een aparte groep nodig).
  • U bijzondere apparaten wilt gebruiken: sauna, bubbelbad of bijvoorbeeld een laadpunt voor uw auto.

Groepenkast uitbreiden in Delft heeft vele voordelen

Een groepenkast uitbreiden is verstandig als u veel apparatuur heeft die u op hetzelfde moment wilt gebruiken. Als u bijvoorbeeld de wasmachine en de vaatwasser tegelijk gebruikt kan dit soms kortsluiting veroorzaken. Om dit te voorkomen kunt u uw groepenkast in Delft uitbreiden. De extra groep kan dan aan de extra stroomvraag voldoen. Ons team vakmensen in Delft bestaat uit speciaal opgeleide elektriciens die precies weten wat ze doen. Zo bent u verzekerd van vakkundige installatie van de nieuwe groep. Uw woning blijft hierdoor veilig en u heeft geen last van kortsluiting meer.

Voor bepaalde apparaten is een extra groep noodzakelijk. Wilt u gaan koken op inductie, of uw auto elektrisch opladen? Meestal is hiervoor een aparte groep nodig. Wij adviseren u graag over wat de handigste indeling van de groepenkast is.

Daarnaast is het ook belangrijk om te controleren hoe oud uw groepenkast is. Het is verstandig om groepenkasten ouder dan 30 jaar te vervangen. Als u hier niet bewust van bent, kan dit voor gevaar zorgen. Een oude groepenkast heeft namelijk geen aardlekschakelaars en deze zijn nodig voor de brandveiligheid.

Voorkom brand en neem contact met ons op

Als u brand wilt voorkomen of als u zich geen zorgen wilt maken over welke apparaten u tegelijk kunt gebruiken, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor optimale indeling en een goed werkende groepenkast. Maak een afspraak!

Groepenkast uitbreiden Delft
Call Now Button